A foglalás és ajánlatkérés módja

Ajánlat vagy információkérés céljából az elérhetőségeink:
Honlap: www.balcsitthon.hu/kapcsolat
E-mail: balcsitthon@gmail.com
Telefon: (+36-30) 2582417

A előleg fizetése, összege:

A foglalás véglegesítéséhez előleg fizetése szükséges! Az előleg összege a teljes szállásdíj 50%-a, amit a foglalástól számított 2 munkanapon belül kérünk teljesíteni! A határidő lejárta után foglalását törölhetjük!

  • Banki átutalással
  • OTP szépkártya szálláshely fülről történő átutalással https://www.youtube.com/watch?v=5tqf9frwqqQ&t=152s (jelenleg mindegyik füről lehet utalni)
  • MKB szépkártya szálláshely fülről történő átutalással (jelenleg mindegyik füről lehet utalni)
  • Kereskedelmi és Hitelbank szépkártya szálláshely fülről történő átutalással (jelenleg mindegyik füről lehet utalni)
  • Készpénzes befizetés a közvetlenül az OTP bankban vezetett számlánkra.Banki átutalás esetén az alábbi számlára kérjük átutalni: Számlatulajdonos: Bakó József, Számlavezető bank: OTP bank, Számlaszám: 11773401-05525814

A közlemény rovatba kérjük, tüntessék fel:

Név: amellyel a szállást lefoglalták: Ha a befizető más, mint a szállás lefoglalója, akkor kérem, írják rá a közlemény rovatba a szállásfoglaló nevét és a visszaigazolás számát.

Az előleg vagy a teljes szállásdíj megérkezésekor visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek! Késedelmes fizetés esetén nem tudjuk garantálni, hogy a korábbi foglalás időpontban még lesz-e szabad hely, ezért kérem, ügyeljen a befizetési határidők pontos betartására!

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshelyet érkezés napján 14.00-20.00 óra között lehet elfoglalni és elutazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot velünk.

A szálláshely elfoglalása előtt legkésőbb 1 nappal kérjük küldje el adatait, vagy okmányait a bejelentkezéshez, legkésőbb a helyszinen szükséges megadni:

Személyes adatok: lakcimkártya, személyigazolvány fotó, vagy scan.

vagy: név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő

A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül, onnantól a vendég anyagi felelősséggel tartozik az apartman berendezési tárgyaiért, az apartmanért, egészen annak elhagyásáig.

KIZÁRÓLAG a bejelentkezéskor leadott vendégek szállhatnak meg a szálláshelyen, külsős vendégek fogadására van lehetőség, de tartós ottartózkodásra, a szálláshelyen alvásra csak az eredetileg bejelentett vendégek jogosultak.

Amennyiben a vendég a foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni.

A kijelentkezéskor az apartman kulcsát kérjük leadni.

Lemondási feltételek

Az előleg befizetése foglalónak minősül, az így megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek:

Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 8 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondás évében 12.31.-ig használható fel legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. Kivételes megállapodással kapcsolatban keressen e-mailben.

Egyéb esetben a foglaló a szállásadót illeti. Nem jár vissza a foglaló abban az esetben sem, ha a foglalás időpontja a vendég kérésére módosításra kerül és az új időpont lemondása megfelelne a lemondási feltétekben rögzített feltételeknek. Kivételes megállapodással kapcsolatban keressen e-mailben.

A végtakarítást a szállás állja, extra szolgáltatásként a vendég kérhet az ott tartózkodás ideje alatt extra takaritást. Ennek összege 10000Ft/apartman/alkalom, ágynemű áthúzással, törülközőcserével. Ennek ellenére a normál állapottól eltérő rendetlenség vagy kosz extra takaritási költséggel járhat.

Köszönjük megértésüket!